Σάββατο, 18 Απρίλιος 2015 00:00

Δεκαπενταύγουστος στη Μύκονο

Δεκαπενταύγουστος στη Μύκονο

Η Κοίμηση της Θεοτόκου κάθε 15 του Αυγούστου γιορτάζεται με ιδιαίτερη ευβλάβεια στη Μύκονο, καθώς παράλληλα γιορτάζει και η σημαντικότερη εκκλησία του νησιού, η Παναγία Τουρλιανή που είναι και προστάτιδα της Μυκόνου. Προηγείται νηστεία δύο εβδομάδων, σύμφωνα με τις παραδόσεις της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η μέρα γιορτάζεται με ευβλάβεια, πανηγύρια, χορούς και πολύ φαγητό! Για τους λάτρεις της ελληνικής παράδοσης και τους πιστούς της Ορθοδοξίας, η Μύκονος αποτελεί ένα πραγματικά ιδανικό προορισμό για τον Δεκαπενταύγουστο!

Αν πάλι ανήκετε σε αυτούς που θέλουν να παρτάρουν, τότε ο Δεκαπενταύγουστος στη Μύκονο σίγουρα δε θα σας απογοητεύσει! Το νησί ‘πλημμυρίζει’ από ανθρώπους και γίνονται πάρτυ παντού και όλο το 24ωρο - δίπλα στην θάλασσα, στα clubs, στους δρόμους. Οι άνθρωποι ξεφαντώνουν ανεξαρτήτως ηλικίας.. .

Το προσωπικό του Yakinthos Residence μπορεί να σας πληροφορήσει σχετικά με όλα τα events που γίνονται στο νησί στις 15 Αυγούστου και είναι σίγουρο ότι θα ξεφαντώσετε με την καρδιά σας!

Αν σκοπεύετε να επισκεφτείτε τη Μύκονο στις 15 Αυγούστου, τότε θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κράτηση στα μέσα μεταφοράς κι έχετε κλείσει δωμάτιο, γιατί κυρίως αυτή την περίοδο το νησί ‘πλημμυρίζει’ από πλήθη προσκυνητών και τουριστών.