Γιορτάστε την Αγάπη!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιορτάστε την Αγάπη!

Όλοι ξέρουν τον Αγ.Βαλεντίνο, σαν τον Άγιο της αγάπης. Πόσοι όμως γνωρίζουν τον ορθόδοξο Άγιο της αγάπης, του έρωτα και προστάτη των ζευγαριών που είναι ο Άγιος Υάκινθος ο οποίος γιορτάζεται στις 3 Ιουλίου.
Όλα για την αγάπη! Γι’ αυτό το Yakinthos Residence έχει αφιερώσει το παραδοσιακό κυκλαδίτικο ξωκλήσι του στον δικό μας Άγιο της αγάπης με το Αιγαίο πέλαγος για φόντο και σχεδιασμένο να κάνει κάθε ξεχωριστή στιγμή σας αξέχαστη!
Μη διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας για τη χρήση του χώρου μας Γιορτάστε το Πράσινο! .

Γιορτάστε το Πράσινο!

Στο Yakinthos Residence κάνουμε ότι μπορούμε για να συνεισφέρουμε και εμείς στην προστασία του περιβάλλοντος – γι’αυτό χρησιμοποιούμε αυστηρά και μόνο βιολογικές μεθόδους επεξεργασίας νερού οι οποίες μετατρέπουν τα απόβλητα σε νερό άρδευσης για τους πανέμορφους κήπους μας! Βοηθήστε μας στο να μη ξοδεύουμε άσκοπα νερό – κάθε σταγόνα βοηθάει!
Είμαστε επίσης θερμοί υποστηρικτές της τοπικής αγοράς χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα όπως γαλακτοκομικά, λαχανικά, ψωμί – για να ονομάσουμε μερικά απο αυτά, εξασφαλίζοντας για εσάς μία αληθινά Ελληνική εμπειρία!
Αγαπάμε και σεβόμαστε το περιβάλλoν στο οποίο ζούμε! Για το λόγο αυτό προσπαθούμε να κάνουμε υπεύθυνη κατανάλωση ενέργειας και γι’αυτό το Yakinthos Residence είναι εξοπλισμένο με συσκευές και λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης. .

Ακολουθήστε μας στα social networks